03
Μάρ
2016

Μargarita Karkantzou (Trainee Solicitor at Linklaters, London, UK / Master of Corporate Law, University of Cambridge, Jennings Prize (For Academic Excellence) / Athens Law School / IELTS 8.5)

Στο εκπαιδευτικό κέντρο της κ. Ντίας Γεροντούδη, παρακολούθησα μαθήματα για την προετοιμασία του IELTS. Το πρόγραμμα ήταν άριστα οργανωμένο, με πλήρες υλικό και κάλυπτε όλες τις απαιτήσεις του  συγκεκριμένου διπλώματος. Η κα. Γεροντούδη με την διδασκαλία και τις υποδείξεις της με βοήθησε να αναπτύξω μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δεξιότητες και με ενέπνευσε να φτάσω τον στόχο μου. Η μεθοδικότητα, ο επαγγελματισμός, η οργάνωση και η άψογη μετάδοση της γνώσης αποτελούν ορισμένα απο τα χαρακτηριστικά, που την ξεχωρίζουν τόσο ως καθηγήτρια όσο και ως άνθρωπο.

Παράλληλα, με την βοήθεια, τις συμβουλές και την σωστή καθοδήγηση του έμπειρου κ. Καλανδράνη στην σύνταξη του personal statement  και του βιογραφικού μου, κατόρθωσα να εξασφαλίσω μία θέση σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια διεθνώς στον κλάδο της επιστήμης μου, στο University of Cambridge.

Ευχαριστώ και τους δύο θερμά για όλη αυτή την εμπειρία και θεωρώ ότι αποτελούν την καλύτερη επιλογή στην προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές.